JarnoASAn Haaga-Helian BusinessRun -yhteislenkki 19.4. klo 14, tervetuloa!

Oletko huomenna lähdössä lenkille, mutta haluaisit juoksuseuraa? ASA järjestää sunnuntaina 19.4. klo 14 tutustumislenkin Haaga-Helian BusinessRunin reitillä. Lähtö tapahtuu Mäkelänrinteen liikuntakeskuksen parkkipaikalta, ja voit valita itse haluatko juosta lämmön jälkeen idyllisen reitin (5km) Kumpulanlaaksossa kerran vai kaksi. Tervetuloa mukaan!

Mikä ihmeet ihmeen Haaga-Heila BusinessRun?

Haaga-Helian BusinessRun järjestetään ke 22.4. Starttilaukaus pamahtaa noin klo 14. Tapahtumapäivänä ilmoittautuminen alkaa paikan päällä klo 13. Ennakkoon voit ilmoittautua vielä tänään ja huomenna täältä.

Juoksun teemana on tänä vuonna BOOTCAMP Run, jossa 5 km matkalle on sijoitettu kaksi BOOTCAMP-aiheista toiminnallista pistettä. Pisteillä sovelletaan Yhdysvaltain armeijasta lähtöisin olevia harjoitusmetodeja ja ne mittaavat osallistujan suorituskykyä ja kestävyyttä. Haastetta siis riittää kokeneemmallekkin treenaajalle.

Osallistumaan pääsee myös 5 km tai 10 km Business Run -juoksumatkoille ilman BOOTCAMP -rasteja.

Tapahtuman tuotoilla tuetaan Pääkaupunkiseudun urheiluakatemia Urheaa sekä lasten ja nuorten terveyttä ja sosiaalista hyvinvointia liikunnan avulla edistävää WAU ry:tä.

Pukuhuonetilat ovat juoksijoiden käytettävissä ennen ja jälkeen tapahtuman. Juoksijoilla on myös mahdollisuus vaatteiden säilytykseen valvotussa narikassa.

haaga-helia busnisessrun

Kommentoi

Kommentit