JoonasVuoden Liikuntatuote 2013 -kandidaatit julkistettu

Vuoden Liikuntatuote 2013 -kilpailun kandidaattituotteet on valittu. 15 kandidaattituotetta valikoitui yhteensä 44 kilpailuun osallistuneen erilaisen tuotteen tai palvelun joukosta. Kandidaattituotteet julkistettiin Skiexpon avauspäivänä perjantaina Helsingin messukeskuksessa.

Tuomariston valitsemat kandidaatit ovat (tuotteet satunnaisessa järjestyksessä sarjoittain):

Kotimaiset

Checkmylevel, FAM Sports Oy, Oulu
Omegawave Personal, Omegawave Oy, Espoo
Mbody, Myontec Oy, Kuopio
Polar Loop, Polar Electro Finland Oy, Kempele
Selätin® ja ergonomiset käsipainot, Wellmen Oy, Helsinki

Ulkomaiset

Omia, Qicraft Finand Oy, Vantaa
Jacob’s Ladder, Secure Deal Oy, Espoo
Proform Tour de France spinningpyörä, Suomen Polkupyörätukku Oy, Espoo
miCoach smart run, adidas Suomi Oy, Helsinki
BungyPump kuntosauva, GD Promotions Oy, Espoo

Palvelut ja konseptit

Shape.fi-treenivideopalvelu, Fit Production Oy, Turku
Energiatesti, Laturi Corporation Oy, Oulu
RunLab CoachTM, Runteq Oy, Tampere
Moves, ProtoGeo Oy, Helsinki
RecoApp, RecoAppo Oy, Jyväskylä

Nyt julkistetut tuotteet saavat käyttää Vuoden Liikuntatuote 2013 kandidaatti -tunnusta. Yleisöllä on mahdollisuus äänestää omaa suosikkia 28.2.2014 saakka. Äänestää voi kilpailun internetsivuilla tai postikortilla.

Erikoispalkinto

Vuoden Liikuntatuote -kilpailu haluaa huomioida tänä vuonna erikoispalkinnolla liikunta- ja hyvinvointiaiheisia tv-ohjelmia.
– Erikoispalkinto on kunnianosoitus viisikymppiselle Urheiluruudulle, mikä on ollut edelläkävijä ja keulakuva liikunnan lifestyle-ohjelmille. Vaikka Urheiluruutu on ollut tulospainotteinen, on ohjelma luonut myös liikunta-alan tv-kultturia. Tv-kanavien määrän kasvu on mahdollistanut uusien sporttiohjelmien synnyn, kehittymisen ja samalla on syntynyt uudenlaista liikuntayrittäjyyttä. Meillä on ilo kutsua mukaan kilpailuun niin Urheiluruutu kuin muutkin liikuntaohjelmat, iloitsee kilpailun pääsihteeri Ari Puro-Aho.
Tv-ohjelman valitsevat liikkujat. Kanavat tai tuotantoyhtiöt ilmoittavat ohjelmansa mukaan kilpailuun.

Vuoden Liikuntatuote -kilpailun tulokset julkistetaan 7.3.2014 GoExpon yhteydessä pidettävässä juhlassa. Tuomaristo valitsee kandidaattituotteista Vuoden Liikuntatuotteeksi yhden kotimaisen, yhden ulkomaisen ja yhden palvelun tai konseptin. Tilaisuudessa julkistetaan myös lehdistön valinta ja yleisön suosikki. Lisäksi jaetaan tämänvuotiset erikoispalkinnot. Tuomariston puheenjohtajana toimii tänä vuonna Valo ry:n pääsihteeri Teemu Japisson.

Lisätietoja ja kuvamateriaalia: www.vuodenliikuntatuote.fi

Kommentoi

Kommentit