JoonasViikon 9 yhteenveto – Reality check

Mitä yhdeksännestä treeniviikosta jäi käteen?

Päätin tehdä viikosta hieman kevyemmän, koska loppuviikosta huomasin, että en ehtinyt enää palautua kunnolla. Aika ei yksinkertaisesti riittänyt palautumiseen, minkä takia päätin jättää sunnuntain pitkän lenkin väliin. Fiilikset olivat jostain syystä aluksi huonot, mutta aika pian palasin takaisin reaalimaailmaan.

Olen päässyt juoksemaan alkuvuonna paljon paljon enemmän kuin mitä osasin odottaa heti leikkauksen jälkeen. Olen juossut yli 620 kilometriä ja keskiarvollisesti melkein tunnin päivässä! Odotukset olivat paljon matalammalla ja siksi pikku tilastojen tarkastelun kautta tapahtunut reality check helpotti kummasti oloa. Tilastojen selailu paljasti myös sen, että vauhdit ovat olleet tasaisesti nousussa. Ja se olen huomannutkin. Viime viikolla pystyin jo juoksemaan useamman treenin aikana aika kovaakin ja jalkojen vetävä liike alkoi tuntumaan vedoissa jo todella hyvältä!

joonas laurila

Varsinaisen PK-kauden alkuun on vielä aikaa vaikka kuinka paljon ja nyt pitää vaan nauttia ja olla kiitollinen siitä, että pystyn juoksemaan jo nyt näin paljon. Harjoittelumotivaatio nousi taas kummasti samalla, kun itse itselleni asettamani paineet laskivat. Osaan olla välillä itselleni todella armoton ja olen maksanut sen seurauksista useamman kuin yhden kerran. Tiedän, että varsinaisen treenikauden alkaessa paineet taas nousevat ja puritaani-Joonas nostaa taas päätään, mutta se ei haittaa. Osaan kääntää sen jo voimavaraksi treenikaudella. Nyt kun on mahdollista vain nauttia ilman paineita niin se pitää myös tehdä.

Niin se vaan on.

Ja nyt lähden taas juoksemaan, koska tuntuu siltä.

Tästä tulee hyvää viikko!

Hyvää viikonalkua ja nähdään GoExpossa joko osastolla tai yhteislenkeillä, joissa olen mukana ainakin lauantaina.

Kommentoi

Kommentit