JoonasViikon 11 yhteenveto – Loistava alkuviikko, ei niin loistava loppuviikko – treenien suhteen

Eipä mennyt viikko ihan putkeen. Maanantaina ja tiistaina juoksu kulki ihan ok, mutta keskiviikkona kroppa alkoi osoittaa jo merkkejä siitä, että kaikki ei ollut ihan kunnossa. Palelin ihan holtittomasti adidasheimon treenien jälkeen ja totesin, että viikon juoksut taisivat olla siinä. Jos joutuu pukeutumaan juoksuun kuin ulkona olisi ollut -10 niin jotain on vialla.

Flunssa jatkoi vain pahentumistaan ja pikku lämpö on piinannut lähes joka päivä. Loppuviikko oli näin ollen pakko levätä ja antaa kropan palautua. Ja myös tämä viikko jatkuu samalla kaavalla. Ainakaan tänään ei urheilusta tule vielä mitään. Kuume on pysynyt poissa, mutta muuten pää on täynnä räkää. Parempi ottaa vaan nyt ihan iisisti ja palata sitten vasta juoksun pariin.

Kaunis ilma ja mahdollisuus valmentaa pitivät kuitenkin fiilikset ylhäällä. Se, että edes joku pääsee juoksemaan lämmittää mieltä. Viikonlopun yksi kohokohdista oli sunnuntain treenit Coren 10campin kanssa, kun porukka pääsi vihdoinkin tutustumaan vauhtikestävyyden saloihin! Oli myös todella mahtavaa tehdä viikonloppuna jotain täysin suunnittelematonta (ei urheiluun liittyvää) ja nauttia elämästä! Ja lojua lähes koko sunnuntai! Viime viikosta jäi kuitenkin käteen yksi aivan loistava treeni, josta kirjoittelinkin jo malttamattoma viime viikolla. Ei ei se viikko ihan turha ollut. Siistiä, miten keho ja etenkin leikattu jalka alkavat kestämään normaaleita vauhteja ja nilkka ei ota enää turpaan jokaisesta kovasta treenistä. Muutama kuukausi ja juoksun pitäisi jo sujua vanhaan malliin.

Tämän viikon projektina on saada kroppa terveeksi ja palata takaisin juoksun pariin. Eli pidetään homma simppelinä.

Niin ja toinen viikon agenda on löytää uusi fillari kaupunkiajoon. Ajattelin, että hommaisin fiksin, jota voisin sitten hyvin käyttää myös ensi talvena rullilla, jos juoksu takkuilee. Hyviä nettikauppoja, pyöräehdotuksia ja muita ajatuksia otetaan vastaan!

Kommentoi

Kommentit