JoonasViikkoon mahtui monipuolista harjoittelua ja sairastelua

Viime viikko oli todella mukava treeniviikko, vaikka sairastelu veikin parhaan tehon pois harjoituksista. 7 maltillista fillarilenkkiä, pari voimatreeniä ja päälle aika paljon kehonhuoltoa pitivät huolen siitä, että treeniä riitti. Ainakin kevyttä. Pitkään tuloillaan ollut flunssa yritti loppuviikosta iskiä päälle todenteolla, mutta onneksi sain taltutettua sen muutamassa päivässä. Kunnon lepo ja tropit toimivat ja pääsin viikonloppuna taas varovaisesti treenien pariin. Kävin myös lauantaina väijymässä Espoon rantamarathonilla, kun veikka juoksi puolikkaalla oman ennätyksensä ja pääsi  alle 1:30:n kerhoon!

Omien treenien lisäksi viikkoon mahtui myös muutama treeni prjctAmsterdamin kansssa sekä Coren kick-off -kisat. Damin projekti on nyt siinä vaiheessa, että harjoitusohjelman viimeinen blokki alkaa tänään. Kisaan on aikaa enää 4 viikkoa eli juoksijoilla on vielä 3 treeniviikkoa kunnon hiomiseen ennen viimeisen viikon valmistaumista. Tällä hetkellä tilanne näyttää kaikkien juoksijoiden suhteen todella hyvältä ja toivottavasti tilanne jatkuu samana kisaan asti. Ja jatkuuhan se, kunhan keho saa kovan harjoittelun lisäksi riittävästi lepoa ja kehonhuoltoa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Coren kick-off piti tänä syksynä sisällään alkulämpöjen jälkeen kolme kisasuoritusta, jotka tehtiin pareittain. Maksimityönnön (aikaa 5min), 10min AMRAPin, jossa liikkeinä olivat boksihypyt, burpeet sekä kahvakuulaheilautukset ja päällä sitten juostiin vielä 2 tai 3 kilometriä. Jengillä oli niin hyvä meininki, että alkoi tällaisen juoksijan alkoi ihan tehdä mielä hypätä mukaan treeniin. Juoksija tekemässä toistokisaa treenajien kanssa, keille liikkeet ja treenimuoto ovat enemmän kuin tuttuja? Siitä olisi tullut varmasti hauskaa!

Tällä viikolla pyrin tekemään pari kovempaa filllaritreeniä, joista toinen on intervalli/tabata-tyyppinen ja toinen enemmän tempo-tyyppinen. Muuten sitten rullailen niin paljon kuin ehdin ja teen päälle 2-3 voimaharjoitusta. Lääkäriin on aikaa enää reilut 10 päivää ja odotan sitä kuin kuuta nousevaa. Tekisi niin mieli tietää jo nyt, miten asiat tulevat menevään, jotta voisin alkaa suunnittelemaan kuntoutusta ja seuraavia haasteita. Parempi kuitenkin pitää pää kylmänä ja keskittyä tämän viikon harjoituksiin ja töihin.

Mukavaa viikonalkua kaikille.

Kommentoi

Kommentit