JoonasViikko Bostoniin

No niin. Se olisi enää viikko aikaa Bostonin marathoniin ja muutama päivä reissun alkuun. Ihme kyllä itse kisa ei jännitä ollenkaan. Tähän saattaa vaikuttaa se, että aikatavoitteet on pitänyt jättää syksyn kisoihin. Sen sijaan koko muu rumba kisan ympärillä ahdistaa hieman. Lennot nyt menevät vielä, mutta ”sataan” mailikyssäriin vastaaminen ja kisapäivän liikkumisen suunnittelu on rassannut jo tarpeeksi. Olen vastannut jo niin moneen mailiin, että en enää muista mitä olen vastannut. Nyt kaikki alkaa kuitenkin olla loppusuoralla. Muutamat tavarahankinnat sekä kamojen pakkaaminen ja olen valmis lähtemään.

Harjoitusten osalta tämä viikko on vielä hieman hämärän peitossa, koska en osaa sanoa vielä jalan kunnosta. Tänään on ohjelmassa vielä yksi lääkärikäynti ja illalla osteopaatti kevyen fillaroinnin jälkeen. Huomenna teen vielä yhden reippaamman treenin fillarilla ja loput treenit katsotaan sitten, kun saavun Bostoniin. Normaalisti olen tehnyt tyhjennysharjoituksen, mutta nyt voisi olla sopiva paikka testata Danielsin viimeistely, jossa juostaan joka päivä vähän ja kolme päivää ennen kisaa tehdään vielä tonnikakkosia. Ehkä kampean itseni nyt aluksi sinne Bostoniin ja katson sitten kunnon ja teen päätökset viimeisten päivien osalta.

arctic sport addicts

Positiivista on ollut kuitenkin se, että jalka kestää taas jonkinlaista juoksua ja viime viikonlopun saldoksi tuli huikeat kolme lenkkiä plus fillaroinnit. Hermostus ja tuntemukset eivät ole sitä, mitä haluaisin, mutta näillä on mentävä. En voi sanoin kuvailla sitä fiilistä, kun pääsin perjantaina juoksemaan pitkästä aikaa oikean lenkin! Sade ja tuuli vaan paransivat fiiliksiä entisestään. Näiden säiden ja lenkkien antamalla voimalla sitä jaksaa kisassakin! Juoksin viikonloppuna sekä adidaksen adizero adios boostin ykkös- ja kakkosmallilla ja molemmat kengät lähtävät myös messiin Bostoniin. Molemmat tuntuvat todella hyviltä vaihtoehdoilta, mutta valinta saa vielä odottaa.

movescount

Kommentoi

Kommentit