JoonasUudet vaatteet työmatkapyöräilyyn? – Levi’s commuter clothing

Työmatkapyöräilyn kasvaessa näin kevään kynnyksellä tulevat luonnollisesti uudet fillarit ja vaatteet taas harkinnan kohteeksi. Osa työmatkalaisista käyttää luonnollisesti teknisiä ja urheiluun tarkoitettuja pyöräilyvaatteita niiden hyvin teknisten ominaisuuksien vuoksi, mutta osa fillaroi taas työmatkansa työvaatteet päällä. Tämä ei aina ole paras mahdollinen vaihtoehto, varsinkin, jos vauhti vie mukanaan. Toisaalta taas monille tyyli on se, josta ei luovuta edes työmatkojen ajaksi. Tilanne johtaakin usein siihen, että vaihtovaatteet ovat pakko olla mukana. Mitä jos teknisten vaatteiden ominaisuudet voitaisiin kuitenkin yhdistää urbaaneihin työvaatteisiin? Mikä olisi lopputulos käytettävyyden ja ulkonäön suhteen? Voisivatko vaatteet olla sekä katu-uskottavia että käytännöllisiä?

 

Levi’s lähtee leikkiin mukaan tarjoten täksi kevääksi malliston työvaatteiden näköisiä teknisiä vaatteita, jotka teknisyyden lisäksi sopivia myös työkäyttöön. Levi’s Commuter –mallisto miehille on hyvännäköinen ja vaatteiden pitäisi kestää kovempaakin käyttöä. Malliston vaatteet ovat suunniteltu vastaamaan tyypillisiin työmatkapyöräilyn ongelmiin, kuten esimerkiksi hikoiluun, lukon kuljettamiseen tai housujen repeämiseen. Nanosphere teknologia vaatteissa parantaa niiden hengittävyyttä, minkä lisäksi vaatteet ovat hyvin kevyitä ja venyviä. Paremman hengittävyyden ja mukavuuden kautta työmatkakin taittuu kevyemmin. Toinen mielenkiintoinen innovaatio ovat housut, joiden vyötäröä on nostettu hieman, minkä lisäksi vyötäröön on lisätty paikka U-lukkoa varten. Kaiken huipuksi vaatteista löytyy 3M:n heijastavia osia, jotta pyöräilijän näkyvyys on hyvä pimeämmälläkin kelillä. Koko mallisto löytyy alla olevista kuvista, joista löytyy myös lisää mielenkiintoisia innovaatioita.

 

Leviksen Commutrer -mallisto miehille vaikuttaa todella mielenkiintoiselta, koska tuotteet ovat käytännöllisiä, mutta eivät kuitenkaan uhraa polkijan tyyliä! Nyt jäämmekin vain odottamaan, koska tuotteet saapuvat Suomeen…

Lähde ja kuvat: us.levi.com

1 comment

Kommentoi

Kommentit