JoonasTahmeaa menoa

Alkuviikko on sujunut juoksun suhteen juuri niin kuin odotinkin. Meno on ollut vielä lievästi sanottuna tukkoista, jalat tuntuvat aina aika-ajoin todella raskailta ja lihassäikeet tuntuvat tarttuneen toisiinsa. Juoksu tuntuu siis vielä varsin tahmealta, mutta kyllä se tästä vielä riemuksi muuttuu. Pääasia, että olen kuitenkin pystynyt juoksemaan. Yksi positiivinen asia on ollut alkuviikon treeneissä on ollut se, että pikkuvaivat, joiden voi sanoa hieman kiusanneen ennen sairastelun alkamista ovat poissa. Nyt paikat ovat vain tukossa.

Maanantaina kirmailin kympin hieman reippaammin. Sykkeet olivat vielä hieman korkeat, joka tosin saattoi johtua siitä, että laitoin jostain tilapäisestä mielenhäiriöstä johtuen vaatetta päälle kuin ulkona olisi ollut -15 astetta. No hikihän siinä tuli, mutta muuten juoksu tuntui olosuhteisiin nähden varsin hyvältä. Eilen juoksin maraprojektin juoksijoiden kanssa kevyen tunnin. Vaikka vauhdit olivat paljon hitaammat kuin maanantaina tuntui juoksu paljon tahmeammalta kuin maanantaina.

Tästä se kuitenkin lähtee! Tänään teen jotain kevyttä palauttavaa fillarilla tai kävellen tai sitten vaan lepään, koska loppuviikon ohjelma tulee olemaan varsin juoksupainotteinen. Juoksua on luvassa jokainen päivä torstaista eteenpäin. Tarkoitus on kasata maltilla volyymia ja pitää vauhdit kurissa. Toinen fokusalue on luonnolliseti kehonhuolto, koska huomaan jo nyt, että keho on väsynyt neljän perättäisen päivän kevyestä harjoittelusta. Nyt maltilla vaan paikat kuntoon, volyymi kohdilleen niin voin pian palata takaisin ohjelman pariin.

Kommentoi

Kommentit