JoonasSneak Peek – Saucony Virrata

Saucony on vielä toistaiseksi loistanut poissaolollaan Arctic Sport Addictsin uutisissa, mutta nyt siihen tulee muutos. Tarkoituksena on ensi viikolla avata Sauconyn juoksukenkämallistoa laajemmin, mutta sitä ennen on luontevampaa avata peli 2013 keväällä ilmestyvällä mallilla, Saucony Virratalla, jonka bongasin Runningwarehousen blogista. Sivuston testaajat olivat päässeet testaamaan Saucony Virratan Pre-Production (PP) samplea. PP sampleihin voi tulla vielä pieniä muutoksia, mutta lähtökohtaisesti ne ovat lähes samanlaisia kuin lopputuote. Ainakin kengällä päästiin jo hieman kirmaamaankin.

Saucony Virrata tulee olemaan täysin uusi lisä Sauconyn mallistoon ja näyttäisi siltä, että sen tarkoitus on vahvistaa Sauconyn ennestään vahvaa minimalistista puolta. Virratan keskeiset ominaisuudet ovat nolladroppi, uskomaton keveys sekä erinomainen joustavuus. Virratan vaimennus ja ulkopohja ovat yhteensä vain 18mm, läpi koko kengän, joka ainakin Runningwarehousen testaajien mukaan se riitti antamaan suhteellisen vaimennetun fiiliksen. Virrata painaa vain hieman alle 185 grammaa miesten US 9 koossa ja noin 170 grammaa naisten US 8 koossa eli kenkä on todella kevyt. Kengän pohja on hyvin syvälle uurrettu, minkä ansiosta kenkä on erittäin joustava. Päällinen vaikuttaa myös hyvin mielenkiintoiselta. Se on rakennettu niin, että voit juosta vaikka ilman sukkia, koska hankaavat tikkaukset eivät ulotu kengän sisälle.

En osaa sanoa, koska Sauvony Virrata on tulossa Suomeen, mutta kenkää olisi kiva päästä testaamaan jossain välissä, kuten myös muitakin Sauconyn malleja, joista kirjoittelemme ensi viikolla lisää.

Lähde ja kuvat: blog.runningwarehouse.com/

Kommentoi

Kommentit