JoonasprjctAMSTERDAM

Ensi syksyksi on luvassa uutta projektia, kun Tukholmassa juossut porukka lähtee haastamaan Amsterdamin maratonia ja puolikasta entistä suuremmin voimin. Tänään aloiteltiin jo muutaman valmennettavan kanssa testeillä, mutta varsinaisesti yhteistreenit alkavat vasta noin kuukauden päästä.

Toivon mukaan oma juoksentelukin kulkee jo silloin. Kävin tänään kirmaamassa muutaman kilometrin ja vaikka akilles vielä ilmoittelikin itsestään, oli fiilis mitä parrain! Oli mahtavaa päästä juoksemaan taas pitkästä aikaa, vaikka sää oli mitä oli. Toiveena on, että ensi viikolla pystyisin jo juoksemaan kivuitta Nizzassa. Tarkoituksena on aloittaa todella varovaisesti niin, että juoksen pari todella lyhyttä treeniä päivässä ja muun ajan keskityn lepoon ja kehonhuoltoon.

Seuraavaksi uutisia adidasheimosta. Vaikka seuraava adidasheimo pyörähtääkin käyntiin vasta ensi vuonna, on juoksuun hurahtaneilla silti mahdollista harjoitella adidaksen ja mahtivalmentajien kanssa.

Adidasheimon ”spin-off” projekti, prjctAMSTERDAM, on Amsterdamin maratonille tähtäävä juoksuporukka, johon sinulla on nyt ainutlaatuinen mahdollisuus päästä osallistumaan! Adidas valitsee kolme henkilöä harjoitusryhmään – mutta sinun täytyy toimia nopeasti. Lue lisää www.adidasheimo.com tai lähetä postia osoitteeseen marketing.fi@adidas-group.com ja kerro miksi juuri sinä haluat osalliseksi adidasheimon opeista ja olisit sopiva henkilö juoksemaan Amsterdamissa. Liitä mukaan sosiaalisen median nimimerkkisi sekä yhteystietosi, jotta voimme olla valittuihin henkilökohtaisesti yhteydessä. Voittajat valitaan viikolla 28. Tarkempaa tietoa valmennusryhmästä on luvassa valituille, mutta tärkeimpänä ehtona on, että pystyy osallistumaan tiistaisin järjestettäviin yhteisharjoituksiin ja sekä tietenkin itse kisaan.

Ensi kuun alussa alkavat kahdelle eri tavoiteajalle tehdyt ohjelmat tähtäävät lokakuussa järjestettävälle Amsterdamin maratonille. Ohjelmat toimivat loistavana harjoittelupohjana, vaikka et syksyllä maratonia haluaisikaan juosta vaan tavoitteenasi olisi kunnon kohentaminen ja juoksumäärän lisääminen. Heimokapteeni Jarnon vetämiä avoimia harjoituksia virtuaaliheimon tueksi ja muiden iloksi tullaan järjestämään kerran kuussa elokuusta lähtien, ja näistäkin löydät lisätietoa sivuiltamme lähiaikoina.

Kuva: Pasi Salminen/adidas

Kommentoi

Kommentit