JoonasPaluu arkeen voi joskus olla aivan mahtava asia! / Haku adidasheimoon alkaa

Nyt se on ohi. Pääsin eilen vihdoinkin takaisin treenien pariin! Ja jo oli aikakin, koska sairastelua ja toipumista oli kestänyt jo kokonaiset 2 viikkoa. Paluu arkeen eli normaaliin päivärytmiin, kunnon yöuniin ja ennen kaikkea treenaamiseen on mahtava asia!

Yritin eilen miettiä, koska olen viimeksi sairastanut (loukkaantumisia ei lasketa) näin pitkän ajan ja en muistanut tällaista tapausta olleen viimeisen vuosiin. 2 viikkoa sairastelua oli heti PK-kauden alkuun rankka paikka, mutta onneksi löysin siitä myös paljon positiivista. Sain tehtyä monia rästijuttuja pois alta ja suunniteltua loppuvuotta ja alkuvuotta treenien osalta. Ja voin sanoa, että tällä hetkellä olen ehkä motivoituneempi kuin koskaan aloittamaan taas harjoittelun.

Motivaatio voi helposti johtaa ylilyönteihin, kun palaa sairastelun tai loukkaantumisen jälkeen taas takaisin treeniohjelmaan, mutta uskon, että näin ei tule tällä kertaa käymään. Otan ensi viikon vielä aika iisisti ja varmistan, että tauti on todellakin poissa, ennen paluuta treeniohjelmaan. Olen nyt viikonlopun aikana tehnyt vain muutaman kevyen fillaroinnin salilla ja alkuviikko on suunnitelmissa ottaa päivä kerrallaan kuntoa seuraten. En aseta mitään tavoitetta ohjelmaan paluuseen, vaan katson rauhassa kunnon kehittymistä. Paluu ohjelmaan koittaa siis sitten, kun koen taas olevani kunnossa.

adidasheimo 2014

Sitten toiseen asiaan, adidasheimoon.

Adidaksen Heimo2014 tulee haastamaan kokeneemmankin juoksijan treenaamaan yhdessä mahtavan ryhmän kanssa. Koko kevään 2014 kestävä harjoittelu tähtää ensi kesäkuussa järjestettävään Helsinki Half Marathon –juoksutapahtumaan. Haku uuteen heimoon alkaa tiistaina 3. joulukuuta osoitteessa adidasheimo.com ja päättyy 10. tammikuuta 2014 eli ilmoittautumiseen on varattu hyvin aikaa.

Kaikkia vetäjiä en tule vielä tässä vaiheessa paljastamaan, mutta sen voin jo sanoa, että valmentajina tulevat toimimaan minun lisäkseni Ville, Jarno sekä Erling. Ville tulee ottamaan kanssani haltuun fysiikkaharjoittelun sekä lihashuollon ja Jarno sekä Erling taas ovat mukana juoksuharjoittelussa. Valmennustiimi tulee myös saamaan vierailevia tähtiä, mutta kerrotaan heistä lisää hieman myöhemmin.

Nyt vaan kaikki suunnittelemaan hakemuksia uuteen heimoon!

Kommentoi

Kommentit