JoonasPäivän laite: The Voyager juoksumatto

Monet varmasti miettivät näin sateisena päivänä juoksutreenien siirtämistä sisällä ”turvallisiin” olosuhteisiin. Ongelmaksi tässä muodostuu vain se, että ulkonajuoksemisessa saavutettavat edut, kuten maiseman vaihtuminen jäävät puuttumaan, mikä tekee harjoittelusta tylsää.

Voyager juoksumatto

Siksi päivän laitteeksi valikoituikin Il-Seop Yoonin suunnittelema juoksumatto, The Voyager. Yoonin suunnittelemalla, hieman oravanpyörää muistuttavalla, matolla voit päästä pois sisätiloista, koska siinä on suuri näyttö, mihin juoksija voi valita juoksureittinsä.  Laitteella voi myös kilpailla kavereita vastaan sekä yhdistää erilaisiin peleihin. Laskeeko tämä sitten kynnystä juoksemiseen? Mene ja tiedä, mutta kyllä sitä itse voisi valita valtavan näytön, jossa maisemat vaihtuvat.

Voyager juoksumatto näytöt

Vaikuttaa hieman siltä, että matto on suunnattu hieman enemmän mukavuudenhaluisille kotonatreenaajille kuin tosijuoksijoille, mutta täytyy myöntää, että kyllä sitä itsekin välillä kaipaisi inspiraatiota sisäharjoitteluun, esimerkiksi talvikaudella. Oravanpyörä näyttää myös siltä, että se ei tule olemaan halpa hankinta ja tulevaisuudessa se tuskin ilmestyy yleisille punttisaleille. Hauskannäköinen värkki kuitenkin.

Voyager juoksumatto ominaisuudet Voyager juoksumatto kauko-ohjain Voyager juoksumatto 2

 

Kuvat: Yankodesign

Kommentoi

Kommentit