JoonasNike Hydration Pack pitää nestetasapainon kunnossa ja parantaa näkyvyyttä

Tästä nyt ollaan puhuttu aiemminkin, mutta pullojen kantaminen kädessä ei ole herkkua, oli sitten kyseessä  muutaman kilometrin lenkki tai pitkä lenkki. Ensi viikolla on luvassa testiraportti Salomonin S-Lab juoksurepusta, mutta tässä odotella voidaan ottaa jo tapetille Niken uusi Hydration Pack.

Nike Hydration Packin näyttävä ulkonäkö ja sträpit ovat suunniteltu niin minimalistisiksi kuin mahdollista, jotte ne eivät häiritsisi urheilemista. Toisaalta tämä herättää taas kysymyksen siitä, ovatko sträpit riittävät pitämään repun paikoillaan? Kevyt ja avonainen selkärakenne tarjoaa samalla parempaa hengittävyyttä kuin normaali suljettu reppu. Juomaletkut tulevat molemmilta puolilta tarjoten kaksi vaihtoehtoa juomiselle.

Emil Blancon suunnittelema kompakti ja näyttävä reppu vaikuttaa myös ergonomiselta. Nestesäiliö on suunniteltu niin, että pehmeä pussi sekä useampi kangaskerros pitävät nesteen mahdollisimman lähellä kehoa, pitäen kehon balanssin kunnossa. Reppuun on myös laitettu useampia heijastavia pintoja, jotta reppu parantaisi näkyvyyttä ja korvaisi repun alle mahdollisesti jääviä heijastimia. Toistaiseksi meillä ei ole vielä tietoa, koska tuote on mahdollisesti tulossa markkinoille maailmalle tai Suomessa. ASA jatkaa tutkimista.

Kommentoi

Kommentit