JoonasMidnight Run on jo ovella ja paikat hajalla, mutta se ei menoa haittaa!

No niin, sen siitä sai, kun kasvatti kilometrejä hieman liian nopeasti. Seurauksena hieman penikkavaivaa, joka on himmannut juoksuharjoittelua viimeisten päivien aikana. Tilanne ei kuitenkaan ole mikään mahdoton, koska olen kuitenkin pystynyt siirtämään harjoituksia fillarille ja soutuun. Ja kerrankin on kunnolla aikaa myös puntille, jossa onkin tullut viime päivinä vietettyä tavallista enemmän aikaa ja se on itse asiassa tehnyt aika hyvää!  On ollut kivaa rääkätä itseään vaihteeksi salilla ja nähdä monia kavereita, keitä ei juoksulenkeillä näy.

Tarkoituksena on lauantaina mennä Stadiumin SOC juoksutiimin kanssa Helsinki Midnight Runiin pitämään hauskaa ja juoksemaan porukalla hyvän asian eteen ja sen takia on syytä lepuuttaa jalkoja rauhassa. Onneksi tämä viikko oli väliviikko ennen kuin aloitan kunnolta toteuttamaan syksyn ohjelmaa. Avaan ohjelmaa tarkemmin ensi viikolla, mutta nyt voin sanoa jo sen, että se on hyvin samantyyppinen kuin viime vuonna eli volyymipainotteinen, jossa kolmea kovaa viikkoa seuraa lepoviikko. Kovissa viikoissa on yhdestä kahteen kovempaa harjoitusta ja loput ovat palauttavia tai peruskestävyyttä.

Toivottavasti pääsemme osallistumaan Arctic Sport Addictsin kanssa jatkossakin näin mahtaviin tapahtumiin muissakin yhteyksissä!  On mahtavaa päästä tekemään sitä, mistä pitää eli juoksemaan ja vielä kun juoksemalla saa tehtyä hyvää ei asiat voisi olla juuri paremmin! Huomenna on luvassa Midnight Runin reittiin tutustuminen tiimin kanssa ja lauantaina on vuorossa itse kisa. Lähdemme kaikki lähtöryhmästä 3A, joka oli vissiin 55-60 minuutin aikaan tähtäävien ryhmä eli aikaa on turha lähteä jahtaamaan, mutta se ei menoa haittaa. Tarkoitus on pitää hauskaa, nauttia ja tehdä hyväntekeväisyyttä! Nähdään lauantaina lähtöviivalla!

Kommentoi

Kommentit