JoonasMessukeskukseen juoksemaan 29.12.2012!

Suomen Messut järjestää Helsingin messukeskuksessa 29.12.2012 uudenlaisen sisäjuoksutapahtuman, jossa on mahdollista juosta kesäolosuhteissa keskellä talvea. Kuulostaako hyvältä? No ehdottomasti, varsinkin, kun kyse ei ole aivan tavallisesta hallijuoksusta. Reilun kolmen kilometrin reitille mahtuu nimittäin ramppeja, portaita sekä muita haasteita. Kuten reitistä voi nähdä, juoksijoita tulevat haastamaan myös jyrkät mutkat eli juostessa saa olla koko ajan tarkkana. Tapahtumassa tunnelmaa tulee ylläpitämään juoksijoiden lisäksi myös DJ eli hallit tulevat kaikumaan musiikista läpi kisan. Päivän paras aika voittaa VIP-kortin, joka oikeuttaa sisäänpääsyyn kaikkiin Suomen Messujen Helsingin Messukeskuksessa järjestämiin yleisömessuihin vuonna 2013.

pohjapiirrustus

Ihan hampaat irvessä juostavasta tapahtumasta ei ole kuitenkaan kyse, koska tapahtuma tarjoaa liikunnan ilon lisäksi mahdollisuuden tehdä jotain hyvääkin. Helsingin Messukeskus nimittäin lahjoittaa euron jokaista osallistujaa kohden Nuori Suomi ry:lle (nyk. VALO) nuorten urheilun tukemiseen.

Osallistumishinta tapahtumaan on 38 euroa ja tähän pakettiin sisältyy osanotto-oikeuden, pysäköintimaksun ja muiden asioiden lisäksi pääsylipun maaliskuiseen GoExpo-liikuntatahtumaan.

Arctic Sport Addicts tulee olemaan vahvasti mukana tapahtumassa osana laajempaa yhteistyötä, jonka aloitamme Suomen Messujen kanssa vuonna 2013.  Koko ASA:n porukka on todella innoissaan tästä yhteistyöstä, koska vastaavanlaista ei ole ennen Suomessa nähty. Lisää tietoa yhteistyöstä on luvassa vielä ennen joulua! ASA:n kirjoittajat tulevat juoksemaan tapahtumassa ja sen teillä lukijoilla on mahdollisuus voittaa paikka tapahtumaan sinulle ja ystävällesi osana Arctic Sport Addictsin jouluarvontaa.

1 comment

Kommentoi

Kommentit