JoonasLääkäriin

No se aiemmin mainitsema kipu alkoi yltyi sen verran ärsyttäväksi, että oli pakko varata aika lekuriin. Toivottavasti sitä saisi hieman lisää tietoa siitä, mikä nilkkaa vaivaa. Omituista on se, että välillä tuntuu kuin kipu olisi normaalia penikkikipua ja välillä taas kipu on enemmänkin akillesjänteessä tai kehräsluun alapuolella. Mielenkiintoista on edelleenkin se, että kipu ei häiritse varsinaisesti juoksua, kun hoitaa lämmittelyt kunnolla. Forssaan on sen verran vähän aikaa, että parempi hoitaa tämä puoli kuntoon ennen kuin se menee yhtään pahemmaksi. Kunto on kuitenkin sen verran hyvällä tasolla, että en ole huolissani sen laskusta. Se harmittaa ehkä eniten, että ulkona on niin messevä ilma juosta. En usko, että kyse on mistään sen vakavammasta kuin pienestä revähdyksestä ja penikkataudista, mutta parempi kuitenkin varmistaa.

Eli katsotaan tänään, mitä lekurilla on sanottavaa ja pohditaan sitten tarkemmin, miten jatkan harjoittelua. Voipi olla, että muutamat seuraavat treenit kannattaa kuitenkin tehdä fillarilla. Tämän päivän mäkitreeni ja lauantain VK pitäisivät onnistua hyvin myös fillarilla. Sunnuntain kovempi, reilu kovempi, kolmekymppinen, pitkä lenkki olisi kuitenkin mukavampi tehdä juosten.

Nyt nyt jää sitten taas hieman enemmän aikaa katsella, mitä maailmalla tapahtuu. Muutama mielenkiintoinen tuote onkin jo haarukassa ja kuulin Jarnoltakin, että häneltäkin on tulossa mielenkiintoisia juttuja tänään tai huomenna. Tällä viikolla on tulossa myös hieman testijuttua Salomonin kompressiokamoista sekä juoksurepusta.

Kommentoi

Kommentit