JoonasIlmastointi 1 – Joonas 0

Loistavan treeniviikon jälkeen koitti paluu takaisin sorvin ääreen ja samalla ilmastoituun tilaan. Shortsit ja T-paita taisivat olla liian vähän, koska olen taistellut tiistaista lähtien alkavaa flunssaa vastaan. Siksi kovat treenit ovat loistaneet poissaolollaan ja eilen lepäsin koko päivän. Tänään olo oli jo astetta parempi ja uskaltauduin kokeilemaan kevyttä juoksua ja ainakin sykkeiden ja yleisfiiliksen mukaan voisin juosta huomenna taas normaalisti. Parempi kuitenkin odottaa aamuun ja seurata, mihin suuntaan olo kehittyy.

Sääli, että ohjelmaan tuli tällainen kevennys heti toisella viikolla, mutta eipä sille mitään enää voi. Ei sitä flunssassa voi treenata. Muistaakseni olen tehnyt saman virheen myös muutaman kerran aiemmin eli eipä sitä ihan aina opi ensimmäisestä virheestä.

Toivon mukaan olisin taas viikonloppuna pelissä mukana, jotta saisin yhden hieman kovemman treenin myös tällä viikolle. Kahta tuskin mahtuu, ellei olo satu olemaan huomenna jotenkin erityisen loistava.

Ensi viikkokin tulee olemaan ainakin jossain määrin kevennetty, koska lähden maanantaina Salt Lake Cityyn Outdoor Retailer -messuille koko viikoksi. Juoksukamat lähtevät tietysti mukaan ja tarkoituksena on juosta mahdollisimman tarkasti ohjeman mukaan, mutta aikaero ja matkustusajat tulevat asettamaan tällä todellisia haasteita. Saa nähdä miten käy.

Jos selviän jetlagista hengissä niin ensi viikon sunnuntaina olisi tarkoitus ehtiä vielä erikois Viikin Viitoseen, ainakin katsojaksi, mutta mahdollisesti myös testijuoksua varten. Jos olen ymmärtänyt oikein, paikalle on myös saapumassa adidaksen heimolaisiakin ja ainakin Hanna ja Tommy ovat asettumassa lähtöviivalle.

Hieman normaalista Viikin Viitonen -tapahtumasta poikkeava versione indipendenza -kisa juostaan sunnuntaina 4. elokuuta 2013, jolloin än-yy-tee-nyt huudetaan – hieman normaalista poiketen – kello 14:00!

Versione indipendenzan kaksi tärkeintä eroa normaaliin tapahtumaan ovat:

  • Tässä tapahtumassa REITTIÄ EI OLE MERKITTY, eli osallistujien on tunnettava se entuudestaan!
  • Tässä tapahtumassa EI OLE AJANOTTOA JÄRJESTÄJIEN PUOLESTA, eli osallistujilla on oltava oma kello
  • Myöskään VV-mitaleita ei jaeta, eikä vapaaehtoisia osallistumismaksuja kerätä. Kyseessä on kuitenkin virallinen VV-kilpailu, tulokset kerätään ja ne tulevat normaaliin tapaan Viikin Viitosen Facebook-sivuille, jne.
eläintarhan kenttä

Kuvaaja: Roope Virtanen

 

Olemme myös ASA:ssa aloittelemassa uutta juoksutekniikkaan ja teknikkaharjoituksiin liittyvää projektia ja pääsimme viime sunnuntaina aloittamaan kuvaukset, joita on tarkoitus jatkaa seuraavien viikkojen aikana. Kuvaajanamme toimii tällä kertaa Roope Virtanen, kuka oli kuvaamassa loistavat kuvat myös GoExpossa keväällä. Stay tuned, koska lisää kuvia ja infoa on luvassa lähiviikkojen aikana.

Kommentoi

Kommentit