JoonasFlunssa alkaa taittua

Hermot alkoivat olla vajaa kolmen päivän levon jälkeen aika kireällä, kun ei päässyt treenaamaan. Tänään kuitenkin pystyin jo tekemään vähän core -treeniä ja voimaa, minkä päälle otin vielä huolelliset venyttelyt (tavalliset ja dynaamiset) ja foam roller käsittelyä. Ainakin tällä hetkellä tuntuu siltä, että flunssa alkaa olla voitettu ja huomenna voisi kokeilla jo aerobista, juoksua tai crossaria. Katsotaan nyt kuitenkin vielä aamuun asti ja tehdään sitten tarkemmat päätökset.

Onneksi tämä viikko oli merkattu kevyemmäksi, nyt tuli ainakin levättyä. Ensi viikolla mennään sitten taas kovaa! Tarkoituksena olisi tehdä maanantaina kiihtyvä aamutreeni ja illalla juostaankin sitten Footbalancen juoksutiimin kanssa. Ollaan nyt treenattu juoksutiimin kanssa kuukauden verran ja täytyy sanoa, että on uskomatonta nähdä, kuinka paljon juoksijat ovat kehittyneet varsinkin juoksutekniikan suhteen. Kaikkien on vain syytä varoa, etteivät innostu liikaa, koska liian nopea kilometrien tai treenikertojen kasvatus voi alkaa aika pian ampumaan takaisin. Tavoitteet ovat kuitenkin vielä kaukana edessä eli aikaa on vielä reilusti. Maanantaina tehdään mahdollisesti mäkitreeni, jos säät vain sallivat. Alkulämmön jälkeen tehdään ensin hieman tekniikkaa ja sen jälkeen pidempiä mäkivetoja (ehkä 5-6×300-400m?). Lyödään tarkempisuunnitelma lukkoon sitten maanantaina.

Loppuviikko on vielä hieman auki, mutta kalenteriin mahtuu ainakin yksi kovempi Tempo (10-15km), intervalli (3x2000m) ja pitkä lenkki (25-32km). Päivät täytyy lyödä lukkoon myöhemmin, kun viikko selviää muiden menojen osalta. Löin tilaukseen muutamat uudet kengät Jenkeistä, mutta katsotaan saanko niitä vai en? Homma on kiinni siitä saako joku työkavereista kannettua ne sieltä laukussa ja löydetäänkö niitä ylipäänsä. Toivon todella, että saisin edes toiset, koska molemmat mallit, Adidaksen Adizero -sarjan Mana ja Hagio, ovat malleja, joita on ainakin toistaiseksi ollut turhaa toivoa Suomeen. Toivottavasti tulevaisuudessa asia olisi kuitenkin toisin. Saataisiin samalla uusi varusteita ASA:n testiinkin!

Nyt täytyy alkaa valmistautua iltaan, tiedossa on hyvää ruokaa ystävien kanssa ja tietenkin El Clásico! Eli pöllömpi ilta tiedossa!

Joonas

1 comment

Kommentoi

Kommentit