JoonasEi ole juoksun voittanutta

Viime viikko meni vielä aavistuksen flunssasta toipuessa, mutta onneksi olo oli jo sen verran ok, että sain tehtyä muutaman ihan jeppis treenin. Pari kovempaa maastolenkkiä ja yksi vajaa viiskymppinen oli parasta, mihin viime viikolla pystyi ja olen siihen tyytyväinen aerobisen puolen suhteen. Päälle sitten tein aika monta lyhyempää ja kevyempää rullailua. Todellinen ilonaihe oli viime viikolla kuitenkin voimatreenit, joita kertyi lopulta kokonaiset kolme kappaletta, joka on itselleni jo todella monta. Sain tehtyä treeneissä jalkojen lisäksi pari kunnon core-treeniä ja joka treeneissä treenasin myös hieman hartioita ja käsiä, jotta juoksuasento pysyisi kondiksessa myös niiden osalta. Tarkoituksena oli ottaa treeneissä aika iisisti, mutta jotenkin sitä taas innostui ja jokainen treeni oli lopulta sen verran kova, että treenit tuntuvat vieläkin kropassa. Tätä saattoi vahvistaa pari  maastolenkkiä, jotka ottivat aika paljon kroppaan.

Viikon yhteenveto

Oli miten oli, nautin jokaisesta treenistä ja vielä enemmän treenin jälkeisestä fiiliksestä. Vaikka viime viikon aerobinen anti jäikin aika maltilliseksi, tuntuivat viikon treenit kuitenkin niin paljon, että vielä eilenkin jalat olivat fillarilenkillä aika tyhjät. Sain kuitenkin lenkin jälkeen jostain idean, että nyt on pakko päästä juoksemaan sen kunniaksi, että Bostonin ilmoittautuminen aukeaa huomenna, vaikka tiesinkin, että siitä tuskin tulee kovin nautinnollista. Ja eihän se juoksu nyt mitenkään erikoiselta tuntunut, mutta sillä ei ole väliä, koska lenkin jälkeen oli melkein kyyneleet silmissä, koska pääsin pitkästä aikaa juoksemaan. Oli niin loistavaa tuntea jälleen asfaltti jalkojen alla eikä pyörien. Fillarointi on mahtavaa, mutta se ei tule kuitenkaan koskaan korvaamaan juoksua. Ei ikinä. Päivän juoksuannos, kokonaiset neljä kilometriä, tuntui pikku kivusta huolimatta NIIN MAHTAVALTA ja nautin jokaisesta metristä!

Pääsen keskiviikkona lääkäriin ja luultavasti siitä sitten aika pian kuvauksiin ja sen jälkeen pitäisi selvitä se, mitä jatkossa seuraa. Ja sen mukaan sitten eletään. Nyt teen sen, mitä voin.

Sain eilen myös kasallisen uusia juoksukenkiä testiin ja niistä ehkä mielenkiintoisin oli adidaksen syysuutuus, rocket boost, joka on ensimmäinen täydellä boost-välipohjalla varustettu juoksukenkä. Jännä nähdä, miten pelkkä boost toimii juostessa, kun pääsemme Jarnon kanssa kengän kimppuun testeissä.

pohja sivusta rocket boost sisäsyrjä päällinen kanta

 

Tästä ja muista testiin tulleista kengistä on luvassa lisää juttua myöhemmin tällä viikolla. Nyt töiden pariin.

Hyvää viikonalkua!

Kommentoi

Kommentit