JoonasDomeLight-juoksupipo antaa lisänäkyvyyttä pimeiden iltojen treeneihin

Illat pimenevät ja erottautuminen pimeässä korostuu entisestään. Olitpa sitten iltajuoksija tai pöllö, Nathan Dome Light voi olla täydellinen lisä pimeiden iltojen huomivarusteisiin. Nathan Sportsin tekninen juoksupipoon nimittäin integroitu valot niin etu- kuin takapuolellekin. LIGHTWAVE™ LED-valot ovat edessä valkoiset ja takaa punaiset, jotta takaatulevat voivat huomata paremmin, mihin suuntaan juoksee tai pyöräilee. Valotehoa pitäisi valmistajan mukaan löytyä noin 700:aan metriin saakka ja valot on helppo ladata uudelleen USB:n kautta.

Nathanin tekninen pipo on myös vettähylkivä ja siitä löytyy myös 3M:n heijastimet. Myös naiset ovat otettu huomioon ja piposta on saatavissa malli, jossa on reikä ponihännälle.

Itse en ole koskaan ollut hirveän innostunut lisävaloista käsissä tai jaloissa, koska ne tuntuvat jotenkin häiritsevän juoksua. Tämä pipo sen sijaan vaikuttaa varsinkin mielekkäältä ratkaisulta ainakin omaan käyttöön ja jos tehot riittävät niin ehkä tämän kanssa voisi toimia huomiovalon lisäksi myös ihan lamppuna valaisemaan juoksureittiä ainakin jossain määrin. En kuitenkaan usko, että teho (josta ei muuten ollut tietoa) olisi ihan otsalamppujen tehoja vastaava, mutta kuitenkin. Osa keskuspuistonkin pätkistä on ilman valoja eli jos tällaiset pätkät selviäisi pipon valoilla niin se voisi olla hyvä juttu. Valitettavasti valoteho taitaa olla kuitenkin suunniteltu huomionäkyvyyskärjellä. Ehkä seuraavassa mallissa sitten.

Lähde ja kuvat: NathanSports

Kommentoi

Kommentit