JoonasArctic Sport Addicts goes adidas Heimo

Kyllästyttääkö yksin puurtaminen?

Nyt voit päästä treenaamaan mahtavassa porukassa ja samalla löytää tien, joka vie maalin lisäksi kohti juoksemisen iloa. adidas Heimoon voi liittyä kuka tahansa, joka kokee juoksemisen omaksi lajikseen ja haluaa löytää tien takaisin luonnollisen vauhdin hurman juurille. Juoksemisessa on kuntoilun ja suoriutumisen ohella kyse nauttimisesta, hyvästä olosta ja hauskanpidosta. Ja nämä syyt ratkaisivat myös sen, että lähdin itse mukaan projektiin. Juoksu on kaikkia varten ja jokaisella on oikeus päästä nauttimaan sen kautta!

Tässä siis syy siihen, miksi täytyy olla hieman varovainen Tukholman marathonin kanssa. adidaksen heimo-projekti alkaa heti Tukholmaa seuraavalla viikolla eli nyt olisi parempi pitää paikat kondiksessa.

Heimoja on kaksi, joista toinen tähtää Helsinki Midnight Runiin ja toinen Espoon Rantamarathonin puolikaalle. Heimo10:n vetäjänä toimii avocadopastan äiti, Hanna Gullichsen ja Heimo21:stä johtaa taas Don Johnson Big Bandistä sekä Ricky Tick Big Band ja Julkinen Sana poppoosta tuttu Tommy Lindgren.

Vierailevina tähtinä saattaa olla myös muita Arctic Sport Addictsin tyyppejä ja Tuukka on luonnollisesti jeesailemassa kehonhuollon kanssa!

Ilmoittaudu mukaan Hannan tai Tommyn heimoon ja jos jätät hakemuksesi niin kerro siitä minulle niin saatan päästä suosittelemaan joitakin teistä valintakoneistolle. Lue lisää allaolevasta linkistä, toivottavasti nähdään heimoilemassa!

HEIMO

ryhmäkuva

Kuva: Ville Lahtinen / Pasi Saarinen

Kuvat: Ville Lahtinen / Pasi Saarinen

Kommentoi

Kommentit