JoonasAamutreenit Stockers!:n ja New Deadlinen voimin!

En ole kuunnellut musiikkia lenkeillä sitten Bose Sie2i:n testien, mutta tänään teki jotenkin niin tiukkaa lähteä lumisateeseen, että päätin laittaa laput korville ja painella ulos. Koska musiikki ei juostessa voi olla ihan mitä tahansa niin pitihän sitä pyöräyttää pikku soittolista lenkkiä varten.

NewDeadlineYouth

Soittolistaan valikoitui biisejä suomalaisilta bändeiltä eli Stockers!:lta ja New Deadlinelta. Molemmat bändeissä soittaa kavereita ja on tosi mahtavaa, että molemmat bändit alkavat saada jo pikkuhiljaa nimeä niin Suomassa kuin ulkomaillakin. Kannattaa käydä kuuntelemassa poikien biisejä, koska kyseessä ei ole ihan mitään perinteisintä suomalaista musiikkia!

Stockers

Oli todella rentouttavaa kuunnella pitkästä aikaa musiikkia ja lenkki oli ohi ennen kuin ehdin huomatakaan. Jatkossa voisi alkaa taas kuuntelemaan hieman useammin musiikkia varsinkin PK-lenkeillä, jotka suuntautuvat pois autoteiltä. Näin ei tarvitse stressata koko ajan sitä, mitä ympäristössä tapahtuu.

Lenkillä muistui myös mieleen se, että olen unohtanut kokonaan alkaa työstämään motivaatiosoittolistaa, jota voi kuunnella varsinkin, kun valmistaudun kisoihin ja muihin tärkeisiin juoksuihin. Viime vuonna lista oli aika täynnä raskasta musiikkia, mutta tänä vuonna lista tulee todennäköisesti olemaan hieman monipuolisempi. Olisi kiva kuulla, minkälaista musiikkia te lukijat kuuntelette, jos vaikka sieltä valikoituisi jotain omaan listaanikin.

Kuvat: Stockers! & New Dealine

Kommentoi

Kommentit