LauraNike Flyknit Air Maxit houkuttelevat

Lauantaina ennen salille lähtöä vierähti hetki jos toinenkin Nike Storessa. Kaikenlaista kivaahan sieltä taas löytyi, mutta yhdet uutuuskengät nousivat ylitse muiden. Samalla tajusin, että en ole pikään aikaan tehnytkään tällaisia uutuusvaruste-nostoja blogin puolelle, joten tässä yksi : )

Tällaisen urheilukama-hifistelijän ja Air Max -fanin silmiä hivelee uutuudet, jotka ovat ikonisista Air Maxeista ja kudotuista Flykniteistä kehitetyt yhdistelmät; Nike Flyknit Air Max -juoksukengät. Kengissä yhdistyvät Flykniteille ominainen ultrakeveys, hengittävyys ja joustavuus sekä Air Maxien vaimennus ja tukevuus.

Nike_Flyknit_Air_Max_womens

Naisten malli

Nike_Flyknit_Air_Max_mens

Miesten malli

Pohjassa on vohvelimainen pinta, jolla haetaan lisää pitoa.

Nike_Flyknit_Air_Max_womens_outsole

 

Nike_Flyknit_Air_Max_womens_detail

 

Nike_Flyknit_Air_Max_mens_outsole

 

Nike_Flyknit_Air_Max_mens_detail2

Flyknitejä olen useaan otteeseen hypistellyt ja testaillut kaupassa jalkaan. Ne ovat tuntuneet todella kevyiltä. Kudottu pinta on kiinnostanut, mutta epäilys on vähän herännyt, että miten kudottu pinta kestää käytössä?

Nike_Flyknit_Air_Max_womens_detail1

Nike_Flyknit_Air_Max_womens_detail2

Air Maxeja taas on itselläni vapaa-ajan käytössä tälläkin hetkellä muutamat. Air Maxit ovat perinteisesti melko raskastekoiset, mutta niiden vaimennus ja istuvuus ovat täysin omaa luokkaansa ja toimivat vapaa-ajalla, mutta myös esimerkiksi kävelylenkeillä. Kumman usein eksyvätkin jalkaani…

Ihan heti kengät eivät kuitenkaan ostoskoriin kulkeutuneet suolaisen hinnan vuoksi, mutta Flyknit Air Max -yhdistelmä houkuttelee. Näitä pitäisi päästä testailemaan jalkaan!

kuvat: Nike Inc. ja Nike Store

Kommentoi

Kommentit