LauraLomalaisen paluu!

Lomalla ei tullut paljon kotona istuskeltua ja kirjoiteltua. 🙂 Instagram sen sijaan päivittyi tiheään tahtiin. Nyt kuitenkin pikainen päivitys, mitä tuli neljän viikon aikana tehtyä – lähinnä kuvien muodossa. Ja niistä näkyy, että kyllä se aurinkokin paistoi!

Loma oli täydellistä rentoutumista ja olihan se nyt kaikin puolin onnistunut! Lomalla mentiin yhtä rennolla asenteella ja fiilispohjalta kuin mitä muutenkin yritän elämässä toteuttaa eli tehdä sitä, mitä huvittaa ja mikä tuo hyvän olon. 😉 Vähän kotimaanmatkailua, mökkeilyä, parit festarit, ystäviä, sukulaisia, kummitytön kanssa oleilua ja ylipäätään asioita, joita ei perusarkena ehdi niin paljon tehdä.

IMG_1447  IMG_1430

IMG_1552  IMG_1546

IMG_1567  IMG_1278  IMG_1274

IMG_1901  IMG_1591

IMG_1318  IMG_1576 – Kopio

IMG_1733  IMG_1331

Mukana kulki tietysti olennaisena osana myös urheilu, joka tuo poikkeuksetta hyvän olon – lomallakin. Kokemus on osoittanut, että jo parin päivän täysi rentoilu ja liikkumattomuus vaatii sen, että on saatava liikettä kehoon. Suuren osan kesä-treeneistä tein kotona ja ulkona. Välillä vain puolen tunnin mittaisia pikatreenejä, välillä vähän pidempiä ja suunnitelmallisempia, miltä nyt sattui kulloinkin tuntumaan. Sali ei kesällä houkutellut, en tainnut käydä loman aikana kertaakaan.

FullSizeRender  IMG_1394

IMG_1974  IMG_1981

Juoksulenkeillä tuli tietysti myös käytyä. Pisin lenkki taisi olla 15 kilometrin luokkaa, yleisimmin kympin mittaisia. Osan lenkeistä ja treeneistä tein tarkoituksella ilman sykemittaria. Tästä on muodostunut muutaman viime kesän aikana tapa. Antaa kummallisen vapauden tunteen, kun sykkeistä, matkasta tai ajasta ei ole tietoakaan. 😀 Tähän liittyen oli hyvä listaus HS Juoksublogissa, josta löytyy myös muita vinkkejä stressittömyyteen lomaliikunnoissa.

IMG_1662  IMG_1722  IMG_1560

IMG_1796 – Kopio  IMG_2059

Itselle parasta lomailua ja rentoutumista on täysin vapaat kädet liikkumisten ja aikataulujen suhteen. Voi tehdä juuri sitä mitä haluaa ja etenkin, milloin haluaa. Muuten loma ei juurikaan tuo vaihtelua arkeen, urheilun suhteen. Suoraan sanottuna en voisi kuvitellakaan lomaa, jossa liikunta ei jollain tapaa olisi mukana.

Vaikka lomalla oli kivaa ja sitä voisi aina jatkaa, tällä viikolla oli toisaalta ihan mukava päästä kiinni jälleen arjen rytmiin. Pari päivää töitä on jo takana, ensi viikolla kunnolla töiden pariin. Tämä on myös jo monen kesän aikainen tapa: palaan töihin lomalta aina keskellä viikkoa. Näin saa pehmeän laskun ja lempeämmän aloituksen arkeen.

IMG_1971  IMG_1726

Kesäähän on vielä jäljellä vaikka kuinka, joten siitä pääsee nauttimaan vielä loman jälkeenkin.

Hyvää viikonloppua!

Juoksujalkaa Facebookissa & Instagramissa.

p.s. Hyödynnä ihmeessä heinäkuun aikana rentouttava kuumakivihierontatarjous Hyvinvointi Suloon!

Kommentoi

Kommentit