LauraKyllä maistuu – lenkit ja muut treenit!

Havahduin juuri ajatukseen, että juhannus on ensi viikolla ja sen jälkeen on muutama päivä enää töitä ennen kesälomaa. Ei hassumpi havahtuminen! 😀

Loman alkuun asti painetaan vielä täysillä sekä päivätöissä että iltaisin valmennusten parissa. Sen jälkeen koittaa pieni tauko kaikesta aikataulutetusta. Kello ja kalenteri narikkaan, ainoastaan sykemittari on sallittu. 😉

ASA_Laura_Enroth_05_2015_0025_web

ASA_Laura_Enroth_05_2015_0026_web

Onneksi lomasuunnitelmat ovat leppoisan rennot. Ei liikaa ohjelmaa, mutta juuri sopivasti, että tuntuu lomalta ja tulee tehtyä kaikkea kivaa, mihin muuten ei ole välttämättä aikaa tai ei saa arkena aikaiseksi. Kuten viime kesänäkin, pieni to do -lista on kerätty, mutta eipä se mitään jos siitä jää osa tekemättä. Ei oo niin vaarallista. Ja mikä parasta, kaikki listalla olevat asiat ovat vapaaehtoisia.

ASA_Laura_Enroth_05_2015_0046_web

Tällä hetkellä liikunnat sujuvat oikein kivasti omalla painollaan. Mietin juuri yksi päivä, miten onnellinen olen, että olen säästynyt kaikilta mahdollisilta kolotuksilta ja vaivoilta. Yleensä nimittäin, kun juoksukavereiden kanssa tapaamme, alkuun jokainen luettelee kivut ja vaivat. Aika hurjaa.

Ei ole kipuja, särkyjä, flunssaa eikä muutakaan valitettavaa. Liekö syynä  suunnitelmallisuus, monipuolisuus, järkevyys ja tekemisen rentous treeneissä? Monipuolinen ruokavalio, liikunnan ja levon tasapaino ja hyvät yöunet? Oman kropan tarkka kuunteleminen, tasapainoinen tilanne työssä ja vapaa-ajalla? Tiedä häntä, mutta kiitollinen täytyy olla.

ASA_Laura_Enroth_05_2015_0037_web

Seuraavat juoksutähtäimet siintävät syksyllä. Elokuussa Midnight Run, joka on myös Kesäheimon päätähtäin. Vantaan puolimaraton voisi sitten olla oma virallinen seuraava kisa. Naureskelin tuossa juuri juoksukaverille, kuinka mahtavaa on treenata ”vaan puolimaratonille”. Jää hirveästi aikaa kaikkeen muuhun. Treenit pitävätkin tällä hetkellä sisällään paljon kaikkea muutakin liikkumista, juoksun tullessa siinä sivussa.

Kepeitä askeleita ja aurinkoisia treenejä!

Juoksujalkaa Facebookissa & Instagramissa.

Kuvat: Markku Lempinen

Kommentoi

Kommentit