LauraKaurainen leipäuutuus

Vanha tuttu Fazer Alku Jyväpalat ovat saaneet uuden kaverin Alku Kaurapalat. Bongasin uutuuden tänään ja leipä lähti välittömästi kokeiluun. Ensi puraisun jälkeen voin sanoa, että hyvältä maistui sekä paahdettuna että ilman ja tuovat vaihtelua aamiaisiin.

Pehmeä ja jyväinen Alku Kaurapalat sisältää kauraa kolmessa muodossa: hiutaleina, jauhona ja leseenä sekä kolmenlaisia siemeniä: pellavansiemeniä, auringonkukansiemeniä sekä vesimeloninsiemeniä.

Alku Kaurapalat

Tuotteen ravintoarvo g/100 g

Energia kJ 1200 kJ
Energia kcal 280 kcal
Proteiini 13 g
Hiilihydraatit 40 g
Sokeri 3.1 g
Laktoosi 0.0 g
Rasva 7.7 g
Tyydytt. rasvahapot 1.3 g
Kuitua 7.0 g
Natrium 0.5 g

 

Terveydelle hyödyllisten siementen ja jyvien lisääminen ruokavalioon onkin perusteltua, sillä niissä on runsaasti proteiineja, vitamiineja, kivennäisaineita, E-vitamiinia sekä Omega-3 rasvahappoja.

Vertailun vuoksi tähän vielä Alku Jyväpalan ravintoarvot

 

Alku Jyväpalat

Tuotteen ravintoarvo g/100 g

Energia kJ 1150 kJ
Energia kcal 270 kcal
Proteiini 11 g
Hiilihydraatit 34 g
Sokeri 3.5 g
Laktoosi 0.0 g
Rasva 10 g
Tyydytt. rasvahapot 1.2 g
Kuitua 9.3 g
Natrium 0.5 g

 

Jyväpalat sisältävät auringonkukan-, pellavan- ja kurpitsansiemeniä, joista saa paljon mineraaleja, kuten sinkkiä, magnesiumia ja rautaa.

Kaurapalat toimivat siis myös hyvin ja päätyvät varmasti toistekin meidän perheen leipäkoriin : )

lähde: http://www.fazer.fi/Brandit/Alku/

Kommentoi

Kommentit