Testiin: Garmin Fenix 5s liikkunnallisen naisen unelma

Summasin edellisessä postissa käyttökokemuksia Garmin Fenix 3:sta vuoden ajalta ja kerroin, että postissa odotti paketti. Paketista paljastui odotetusti kaunis valkoinen ja voi miten siro (42 mm) Garmin Fenix 5S. Koska minulla oli Fitbit Charge 2 -testikäyttö kesken, vastustin kiusausta vielä muutaman päivän ja vasta sitten nappasin ranteeseen paketissa olleen kellon.

Kello ranteessa oli rakkautta ensi silmäyksellä. Garmin Fenix 5s:n käyttöönotto oli Fenix 3:sen jälkeen ilmeisen helppoa. Poistin Garmin Connect -sovelluksesta vanhan laitteen. Käynnistin Fenix 5S:n ja paritin uuden laitteen sovellukseen. Räätälöin kellotaulun halutun mukaiseksi ja lisäsin valikkoon suosikkilajeiksi juoksun, pyöräilyn, uinnin ja kuntosaliharjoittelun.

Garmin Fenix 5S:ssä on Elevate -rannesykemittaus, joka vapauttaa sykevyön käytöstä ja seuraa päivittäistä aktiivisuttaa sykkeen kautta. Uuden pienemmän kellotaulun koon myötä laite istuu ranteeseen nätisti ja uskoisin, että sykkeen mittaus toimii itselleni riittävän tarkasti myös urheillessa.

Multisportkellossa arvostan erityisesti sitä, että eri lajeja on helppo mitata, enkä kaipaa oman harjoitteluni tueksi ainakaan enempää dataa, kuin mitä Felix 5S antaa. Päin vastoin voisin vielä paremmin pyrkiä hyödyntämään saatavilla olevaa tietoa. Tutustuin myös pikaisesti Garminin Connect IQ -kauppaan ja löysin muutamia itseäni kiinnostavia sovelluksia, jotka voi ladata ilmaiseksi käyttöön.

Harjoitteluominaisuuksien lisäksi kello on kädessä kaunis kuin koru ja älykkäät ilmoitukset pitävät minut ajan tasalla viestien ja puheluiden suhteen niin työpäivän aikana, kuin lenkilläkin. Aion myös jatkaa päivittäisen aktiivisuuden ja askelten seurailua. Just to keep me moving.

Kesä tulee kulumaan siis tämä ihanuus ranteessa.

Multisportkello on on myös varmasti arvostettu valmistujaislahja nuorelle, liikunnalliselle aikuiselle. Kaunis ja siro Fenix 5S on myös täydellinen lahja elämäsi naiselle. <3


Seuraavaksi onkin vuorossa kurkistus lasten- ja koko perheen kesälomasuunnitelmiin ja vinkkejä aktiiviseen lomaan. Ehkäpä lapsillekin jotain, joka kannustaa liikkumaan. Garmin Fenix 5S on testissä myös Juoksujalkaa Lauralla

Kuvat Janne 624.fi

1 comment

Kommentoi

Kommentit