Terveiset kirjoituslomalta -> tervetuloa syystreenit

Blogi on viettänyt hiljaiseloa minun kirjoittaessani. Kuulostaa omituiselta, mutta kesän aikana on puserrettu kasaan kirjallista ja kuvallista tuotantoa tänä syksynä ilmestyvään kirjaani. Lähes kaikki muu on saanut kyykätä kirjoitusprojektin edessä. Loppurutistuksen aikana jopa säännöllinen liikunta oli tauolla. Kirja liittyy työhöni, ja aiheen voi arvailla vaikka tästä Lauran kirjoituksesta. Sen sijaan, että palattaisiin kesäkuulumisiin, jotka ovat hiukan jo viilenneet, ihan koko kesän teeman mukaisesti otetaan kosketus tämän hetken tekemiseen.

Syyskuu ja elämä on palaamassa raiteilleen. Aamut ovat kuulaita ja vielä lämpimiä. Kilometrejä taittuu muiden nukkuessa, hiivin ulos ja juoksen mustikkamaan rantoja, pysähtyen aina hetkeksi ihailemaan merta. Kesään on mahtunut lähinnä epäsäännöllisiä lenkkejä, pyöräilyä ja kuntopiirejä hotelleissa, rannoilla, terassilla.. Ja satoja maileja merellä. Noh ehkä kuitenkin tuhansia.

Kuntosaliharjoittelu on ollut koko kesän tauolla. Irtisanoin jäsenyyteni Foreverilla kesäkuun loppuun, sillä aikaa säännölliselle kuntosaliharjoittelulle ei kesäloman ja purjehduskauden aikana jää. Töölön toimipiste ei palvele minua enää sijainniltaankaan, joten nyt on tullut aika etsiä uusi paikka talven voimailuille. Vakavasti harkinnassa on Fitness24/7, joka tarjoaisi toimipisteitä itselleni melko mukavien etäisyyksien päässä. Lisäksi (nimen mukaiset) laajat aukioloajat houkuttelevat.

Vaikka kroppa ja pää halajaa jo saliharjoittelun pariin on juoksu taas vienyt mennessään, eikä vähääkään haittaa se, että sain New Balancelta uudemmat versiot kovasti rakastamistani Vazee Pace -lenkkareista testiin. Hyvin leveä hymy levisi kasvoille, kun jalat sujahtivat näihin Vazee Pace v2 -kenkiin. Se miten kenkä istuu jalkaani on vaan aivan täydellistä. Uudet lenkkarit ovat aina myös hyvä muistutus siitä, että kenkiä todella pitäisi vaihdella ja päivittää aika ajoin. Syksyn saankin juosta sekä näillä uusilla lemppareillani (uskallan sanoa sen jo), että myös testiin saapuneilla Fresh Foam Boracay v3:lla. Boracay on Pace:n tapaan neutraali juoksukenkä, ja odotan kovasti, että pääsen myös testaamaan tätä itselleni uutta tuttavuutta.

Syksyn ulkoliikunnan teemana on minulla perinteisesti ollut pimeällä näkyminen ja erilaiset kammoamani heijastinliiviä paremmat ratkaisut näkyvyyshaasteen taklaamiseen. Aika hienoa siis, että tuo Fresh Foam Boracay v3 on saatavilla heijastavalla pinnalla! Heijastava malli kengästä on saatavilla Suomessa vain Intersportista, joten suunta kannattaa ottaa sinne, mikäli kenkää haluaa sovitella.

Sain valita New Balancelta testiin myös juoksuvaatteita, jotka sopivat tähänkin kauteen, mutta tulevat markkinoille vasta ensi kaudella. Sekä takissa, että trikoissa on heijastavat yksityiskohdat. Valitsin vaatteet muuten teknisten materiaalien ja värien perusteella. Paletti on aika harmoninen (tylsäkin ehkä jollekin), mutta halusin testiin myös sen värisiä ja näköisiä vaatteita, joita tiedän, että mielelläni puen päälleni.

Huh! Garmin Connect muuten tiesi kertoa, että tämän ja edellisen postin väliin mahtuu yli miljoona askelta. Mitäpä jos palataan asiaan taas vaikka 100.000 askeleen välein tai jopa useammin. Juuri nyt nautin siitä, kuinka työstressi tuntuu sulavan jokaisella juoksuaskeleella ja raikas syysilma kirkastaa ajatusta ja mieltä! Ja näistä kengistä. Kiitos New Balance Suomi! 

Kommentoi

Kommentit