Blenderiviikko 5/7 – Eilisen puuron uusi elämä

Tämä posti ei kerro kuinka ylijääneestä puurosta tehdään helposti maailman herkullisinta leipää. Yksinkertaisesti siitä syystä, että en ole moiseen puuroleipään törmännyt. Puurokattilaan jääneeseen puuronjämään, jota ei tahdo heittää roskiin sen sijaan törmään viikottain. Kyllästyin epäonnistumaan tunteja kestävissä puuroleipäprojektissa, joten kehitin tilalle puurorahkan, puurojogurtin tai kotoisammin puurovatkulin. Puurovatkuli on hienostuneempi versio omasta tavastani säilöä eiliset puurot jääkaappiin ja rääppiä

Lue lisää ›

Blenderiviikko 3/7 – Raakaporkkanacupcaket

Harmaana valjenneen keskiviikon piristykseksi tänään on jaossa ihana porkkanakuppikakkujen resepti. Näitä kuppikakkuja ei tarvitse laisinkaan paistaa, ja makeus niihin tulee taateleista. Reseptillä syntyy noin 8-12 porkkanakuppikakkua riippuen hieman siitä miten suurista vuoista näitä tarjoilee. Kuppikakut ovat ehdottomasti lusikoitavia, joten kata kaikille herkuttelijoille myös lusikat. Porkkanakuppikakkujen ”taikinamassa” sopii erinomaisesti myös laseista tai lasipurkeista tarjottavaksi. Porkkanakuppikakkujen pohjaa,

Lue lisää ›

Blenderiviikko 2/7 – lime-kukkakaalikeitto

Froothien Optimum 9200A tehosekoittimen testailu jatkuu ja laskiaistiistain kunniaksi tarjolla on valkoinen ja pehmeän kermainen pääruoka. Hyvä vaihtoehto pullalle! Trendikkäästä kukkakaalista on leivottu viime aikoina pizzaa ja sillä korvattiin tänä vuonna joulukinkkukin, mutta meillä kukkakaalia tulee syötyä lähinnä sellaisenaan tai keitoissa. Kukkakaali toimii ihanasti thaikeitoissa, joissa kasvikset ja kookoskerma yhdistyvät tulisiin makhuihin. Halusin kuitenkin löytää kukkakaalille ja

Lue lisää ›