Blenderiviikko 7/7 – Eat cake for breakfast

Viikon kestäneet blenderikarkelot on parasta päättää kakkuun. Mikä olisi parempi päivä syödä kakkua aamupalaksi kuin joka päivä? Raakasuklaamoussekakku on helppo ja herkullinen tarjottava. Nimensä mukaisesti kakun valmistukseen ei liity missään vaiheessa paistamista. Pohja ja täyte valmistetaan blenderissä. Pohja 2,5 dl pähkinöitä (esimerkiksi saksanpähkinöitä 1,5 dl kuivattuja taateleita 1 rkl raakakaakaojauhetta ripaus suolaa Täyte 3 kypsää

Lue lisää ›

Blenderiviikko 2/7 – lime-kukkakaalikeitto

Froothien Optimum 9200A tehosekoittimen testailu jatkuu ja laskiaistiistain kunniaksi tarjolla on valkoinen ja pehmeän kermainen pääruoka. Hyvä vaihtoehto pullalle! Trendikkäästä kukkakaalista on leivottu viime aikoina pizzaa ja sillä korvattiin tänä vuonna joulukinkkukin, mutta meillä kukkakaalia tulee syötyä lähinnä sellaisenaan tai keitoissa. Kukkakaali toimii ihanasti thaikeitoissa, joissa kasvikset ja kookoskerma yhdistyvät tulisiin makhuihin. Halusin kuitenkin löytää kukkakaalille ja

Lue lisää ›

Blenderiviikko 1/7 – vihreä superfoodsmoothie

Reipasta viikon alkua! Olen saanut testailla kotikeittiössä Froothien Optimum 9200A tehosekoitinta ja jakaakseni tätä riemua keräsin tämän viikon jokaiselle päivälle muutamia suosikkireseptejäni jaettavaksi. Testiin saapuneesta blenderistä lisätietoja tässä edellisessä postauksessani. Nyt keskitytään viikon verran siihen, millaista ravintoa olen tällä loihtinut. Koska maanantait on noh, maanantai, päätin aloittaa seitsemän päivän reseptikimaran tällä vihreällä superfoodsmoothiella. Joka antaa voimaa

Lue lisää ›